Hundar som har roligt

En blogg med fantastiska komiska illustrationer! Sevärd även för den som inte har hundintresse tror jag, men samtidigt också intressant för hundägare oavsett illustrationerna. Enligt min mening en superblogg som förtjänar att hamna i rampljuset litegrann.

Hundar som har roligt

Kommentarer
Postat av: Joakim Forsberg

du borde tipsa om min blogg (a)

2008-08-27 @ 21:11:19
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: Joakim Forsberg

Nej, det har du helt rätt i.. Men kul att du tittade in iaf =)

2008-08-27 @ 21:27:58
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vilken trevlig blogg du har. Roligt att läsa om din hund som tycks ha fått det väldigt bra. :-) Jag har själv en Jack Russell, men som bor hos mina föräldrar så man kan väl inte kalla honom "min" riktigt. Förutom på pappret då, men det struntar ju han i :-)

Men trevlig blogg iaf!!



Trevlig kväll!

2008-08-27 @ 21:32:15
URL: http://iiinas.blogg.se/
Postat av: Carolina

Nej gud nej, det är absolut inte därför. Det är så att jag skaffa honom nä jag bodde hemma, och på något sätt valde han min mamma till sin matte... Och min mamma ville helst inte lämna honom till mig när alla hennes barn lämnat boet så att säga :-) Så det är just bara därför! Annars är han jätte trevlig med barn och bor här lite nu och då... Men nu med en dotter på snart 1 år och med en till snart finns det ingen tid för mig/oss att skaffa en ny hund. Vart fick du tag på din hund?

Kram

2008-08-28 @ 08:16:48
URL: http://iiinas.blogg.se/
Postat av: Dvärghundspossen

Åh tack för berömmet! :-)



Lurigt det där att ha en nojig hund som följer efter överallt... Tror iaf inte det beror på att "hunden tror den är ledare". Vet att t ex Jan Fennell säger detta, men jag tycker hon är inkonsekvent. För om det är ett typiskt ledarskapsbeteende att ränna efter och noja, då borde väl vi människor bäst visa vårt ledarskap genom att hänga hunden i hälarna hela tiden? Men det tror ju ingen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0