Inspirationslöst

Varje dag ser jag hur många som tittar in här på min lilla simpla blogg och blir förvånad, särskilt nu när det aldrig händer någonting här.

Varför är det så tyst om oss numera? Kan jag nästan höra er undra. Så jag får väl försöka besvara den frågan.

Jag har plötsligt tappat inspirationen. Vart tog den vägen. Jag sitter och funderar men kommer inte på någonting alls vettigt att skriva. Hur kunde jag slänga ur mig så många inlägg som ni tydligen tyckt varit intressanta, och sedan denna ... tomhet på inspiration? Jag antar att det bara är till att börja skriva igen, inspirationen kommer ju inte om man inte lockar fram den, eller hur?

Jag hoppas att ni alla har det bra där ute, och jag är verkligen glad över att se mina läsarsiffror, och ta emot kommentarer om att vi är saknade. Så för er skull får jag nog ta mig i kragen ordentligt nu, och börja skriva oftare igen :-)


Kram // Nanna


Kommentarer
Postat av: LottaS

Det var skönt att se att du är tillbaka. Vi har verkligen saknat dig! Inlägg behöver inte vara så märkvärdiga. För det mesta blir det rätt bra ändå.

2008-11-22 @ 17:41:44
URL: http://metrobloggen.se/golden
Postat av: Beardis-flocken

Nej, kära Dina - vi tröttnar aldrig på att läsa om dig. Säkert kommer inspirationen tillbaka. Det behöver inte alls vara något märkvärdigt. Vardagsbetraktelser räcker mycket bra. Vi väntar! - Kramar från oss i beardis-flocken

2008-11-22 @ 20:09:38
URL: http://barfals.blogspot.com
Postat av: Beardis-flocken

Hoppas att inspirationen återkommer! Det behöver inte vara något märkvärdigt - allt du berättar om Dina är intressant. - Kramar från oss i beardis-gänget

2008-11-23 @ 11:16:55
URL: http://barfals.blogspot.com
Postat av: Sanna

Alla tappar vi inspirationen ibland. Men lugn, den kommer tillbaka tids nog. Du kan ju lägga in bilder på söta Dina istället för att skriva!

2008-11-26 @ 11:10:49
URL: http://www.bernerbloggen.blogspot.com
Postat av: Ronja och Elias

Vi saknar Dinas inlägg.

2008-12-10 @ 14:57:23
Postat av: Sanna

Fortfarande inspirationssvacka?

Hoppas du får en riktigt god jul i alla fall! Kanske kommer inspirationen tillbaka med det nya året!

2008-12-22 @ 08:44:35
URL: http://www.bernerbloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0