Hjärtats bloggar

Jag har fått utmärkelsen



av både dvärghundspossen (metrobloggen.se/hundarsomharroligt) och Lotta S (metrobloggen.se/golden)


Man ger den här utmärkelsen till 7 bloggar, och publicerar vem man själv har fått utmärkelsen av. Ett trevligt kedjebrev kan man väl säga att det egentligen är, ett bra sätt att länka till varandra, och jätteroligt att få en sådan utmärkelse förstås. Så jag får väl föra det vidare.
  1. Hundar som har roligt Ofta humoristisk med illustrativa serier
  2. Nemo - den spanska gatuhunden Mysig och inspirerande, det är tack vare Nemo som Dina fick sig en egen blogg :-)
  3. Golden Life mysig hundblogg med litet annat än enbart hundar
  4. Siri En liten flickas kommentarer om livet och annat roligt och sött. Hade hamnat högre upp i listan om den var litet oftare uppdaterad. Me like!
  5. Barons och Falstaffs blogg En blogg utan speciellt utmärkande egenskaper, förutom att det är en hundblogg, men som jag tycker är otroligt mysig och på något sätt harmonisk att läsa.
  6. 5 barn under 6 år Det händer alltid något roligt med så många små barn i hemmet
  7. Theresia L. Marissa Egentligen en hemsida med inbyggd blogg. Även denna hade klättrat uppåt i listan, om hon hade varit i en blogg-period nu. Hon bloggar nämligen litet periodvis i olika teman.

Phu! Det var faktiskt svårare att lista upp favoriter än jag hade trott. Det blev ju en del som inte fick plats. Jag måste nog publicera det här nu, annars kan jag sitta här hela dagen och redigera listan hehe.


Kommentarer
Postat av: Carina

Du är ganska smart du ;) Ska prova det där med stolen. Soffan är visserligen intill fönstret men den vill han inte luta sig mot. Annars är min sambo på G och designar upp en snygg trappa.. men så länge kan det ju funka med en stol.. ska genast prova =)

2008-10-03 @ 16:57:59
URL: http://carinan.blogg.se/
Postat av: Beardis-flocken

TACK, snälla Nanna och Dina, för denna jättefina utmärkelse! Vi är både stolta och glada. - Kramar igen från oss i beardis-ligan

2008-10-03 @ 17:13:53
URL: http://barfals.blogspot.com
Postat av: Theresia

Tack för utmärkelsen. Ja, det är lite trögt med bloggandet just nu. Inte minst pga datorn är cp. Inte alls roligt att sitta vid den när allt tar miljaders med tid och det händer skumma grejjer man inte riktigt fattar.



Puss och Kram!

2008-10-03 @ 20:16:33
URL: http://theresia-marissa.se
Postat av: 5 barn under 6 år

Du är då för gullig. Tack så mycket för utmärkelsen. Det var väldigt hedrande. Det är ju några att välja på. Skulle gärna själv vilja sätta upp en sådan utmärkelse, men vet inte hur man gör. Är det bara att kopiera eller?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0