Mina valpar har kommit!

Hej, Mamma Dina här!

Mamma har inte märkt någonting alls, och så plötsligt idag kommer de en efter en, mina småttingar. Mamma skrattar mest åt dem men jag tar mycket god hand om dem för jag är världens bästa mamma till mina små valpar.

Först ut var den lilla vita valpen. Jättesöt var han. Jag låg där och gosade med honom, slickade honom ren och sådär, och så kommer dumma människan och tog honom ifrån mig! Och vad gör hon? Jo, hon slänger honom kallt i soporna! Min valp! VA!?

Men det var snabbt glömt för snart kom valp nummer två. En grå liten skönhet. Henne har jag fått behålla än så länge så jag ligger mest och gosar och så. Fast nu luktar det så gott ur ugnen också så jag vet inte riktigt var jag ska vara. Vakta blodpuddingen eller valpen? Inte sitta här vid bloggen iallafall!

Jag ville bara tala om för er att jag numera tituleras som
Mamma Dina!
Ha det fint därute och var snälla mot alla små valpar!
Kram! / Mamma Dina


Hmm.. Nanna här. Jag måste nog förklara vad det är som pågår. Dina har inte fått några valpar. Men hon har fått för sig det. Det är väldigt roligt att se hur hon tar hand om mina strumpor som hon lyckas gräva fram. Hon fick nog solsting under dagen börjar jag nästan misstänka. Ett utdrag ur min blogg:

"Stackars Dina klarar ju inte av något väder. Hon är för tunnpälsad för vinter, hon är för svartpälsad för sol. Så det fick bli lugnt tempo - bra tidsfördriv. Dina grävde runt efter vatten i uttorkade diken, så när jag väl såg en vattenpöl så tog jag henne dit.


Hon gjorde inte mer än smakade på vattnet
, sedan stod hon där och filosoferade över vattnet. Gick runt den alldeles för lilla pölen, tryckte ner huvudet under ytan och nosade så bubblorna steg upp bredvid öronen på henne vid ytan, sedan drog hon in ena tassen mot kroppen och välte helt sonika ner sig i den! Där låg hon en sekund, sen gjorde hon om proceduren tills jag satte stopp. Jag har världens knäppaste bästa hund.


Efter det var det som att jag hade bytt hund
, energin hamnade plötsligt på topp och hon blev helt knäpp och kutade runt som aldrig förr, i det korta kopplet blev det ju så att hon fick springa runt mig och skvätte ner också hela mig - men det gjorde ingenting alls att jag också blev blöt, jag var torr efter bara ett par minuter i solen igen. Hon också. Hur rolig som helst är hon. Åh vad jag älskar att skratta med henne! <3 "

Mer om dagen med fler tankar kring Dina hittar ni som sagt i min blogg. Det blev en lång dag i sommarvärmen och solen kanske gjorde henne förvirrad? För där ligger hon nu och gosar med sin gråa valp i väntan på att blodpuddinggodisarna ska bli färdiga. *fniss*


Kommentarer
Postat av: Sanna

Härligt knäpp hund. :o)



2009-04-26 @ 10:07:12
URL: http://www.bernerbloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0